Stand up -sirkus

 

Stand up -sirkus on kiertävä koomikkokollektiivi, joka järjestää monipuolisen kattauksen komediaklubeja ja stand up -iltoja eri puolilla Suomea.

Stand up -sirkuksen ytimen muodostaa neljä koomikkoa: Kaisa Pylkkänen, Helena Pöllänen, Jani Salo ja Eeva Vekki. Sirkuksen stand up -illoissa he edustavat vaihtelevilla kokoonpanoilla, jonka lisäksi lavalla saatetaan nähdä muitakin suomalaisen stand upin tuoreita tähtiä.

 

Ydinjoukko:

 

Kaisa Pylkkänen

"Valtakunnantuohtujaksi" tituleerattu Kaisa tekee suivaantumisestaan huumoria suurella rakkaudella. Kaisa on myös käsikirjoittaja, jonka kynästä on syntynyt kaikkea poliittisesta satiirista puhtaaseen hömppään, ja hänet on nähty TV:ssä mm. roastaamassa niin poliitikkoja kuin Marja Hintikkaakin. Kaisa haaveilee kodin melskettä hoitavasta au-pairista ja asuu yksin.

 

Helena Pöllänen

Suomen energisin ja rakastettavin savolainen pelastaa kenen tahansa illan jo ennen kuin se uhkaa mennä pilalle. Jutut poukkoilevat omasta elämästä yleisöön ja sieltä kainalopieruihin sitä vauhtia, ettei Helena pysy itsekään perässä. Helenasa yhdistyy Suomi-neidon ulkonäkö ja raavaan miehen jutut. Hän on tuttu myös TV2:n Naurun tasapainosta ja Villistä kortista.

 

Jani Salo

Uskovaisen perheen kasvatti, jonka päihteet pelastivat Jeesukselta. Jani teki vuosia myös teatteria ja päivätöitä, mutta hiljattain hän vaihtoi sekä lähihoitajan hommat että teatterin koomikon keikkaelämään ja muutti maalle, paremman elämän ja komedia-aineiston perässä. Jani on niittänyt menestystä lukuisissa stand up -kilpailuissa vuodesta 2012.

 

Eeva Vekki

Eeva on Vantaalla kasvanut kahden lapsen äiti, jonka pitkäaikainen haave sirkukseen karkaamisesta nyt viimein toteutuu. Unelma sirkuselämästä kaukana arjesta syntyi kutakuinkin samaan aikaan Eevan lasten kanssa. Kokenut lavataiteen moniosaaja on tuttu myös Nelosen Mad Cookista, improryhmistä ja Sörnäisten kaduilta etsimästä itseään.

 

Jos haluat Stand up -sirkuksen saapuvan sinun kulmillesi, ota yhteyttä! 

040 7036455/ Kaisa Pylkkänen
kaisa.pylkkanen(at)welho.com